Tmavé skvrny na linu nemusí Vás stát dřinu. Čištění podlah Praha

Nedávno jsem si všimla, že podlaha v naší kuchyni už nevypadá tak jako dříve. V kuchyni máme položené linoleum. Už nějakou dobu. Linoleum je světlé. Tím výraznější jsou tmavé skvrny, které se táhnou podél celé kuchyňské linky. Vyzkoušela jsem na tyto skvrny pár čisticích prostředků, včetně Sava, ale nic nepomohlo. Žádala jsem i o jiné rady, ale nakonec jsem se dostala až k objednání úklidové firmy. Služeb takovýchto firem nikdy nevyužívám, ale špinavé linoleum mi hodně vadilo, navíc jsem zjistila, že firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., strojové mytí, čištění podlah Praha, si za svou práci žádnou závratnou sumu nežádá. Najmout si tuto firmu se tedy zdálo jako nejlepší nápad.

Nebyl by problém nechat si od firmy vyčistit pouze tu část linolea pod kuchyňskou linkou, nakonec jsem se s ní ale dohodla, že si na starost vezmou podlahu v celé kuchyni. O linoleum bude alespoň jednou za čas pořádně postaráno. Když se pracovníci v daný termín dostavili, už jsem si byla jistá, že jsem udělala dobře. Pro svou práci měli techniku, která všechny mé kartáče hravě zastínila. Metodu, kterou k čištění podlahy použili, nazývali strojová. K ručnímu čištění docházelo jen ve špatně dostupných místech.

S čím si tedy neporadilo ani savo, s tím si hravě poradila úklidová firma A SERVIS LIPKA. Moje linoleum vypadalo opět jako nové. Nejenže tmavé skvrny zmizely, ale i celá podlaha se rozzářila a už nevypadala vůbec zašle. Tak dokonalý výsledek jsem ani nečekala. Díky této firmě je teď podlaha krásně ošetřená a čistá.

Máte rádi Activity, ale už vás svým způsobem omrzely? Potom vyzkoušejte Time’s up!

Jedná se o další výbornou hru, do které musíte zapojit především své popisovací a předváděcí schopnosti, u které se se svými společníky opravdu hodně nasmějete. Ideální počet hráčů je 4 až 8, protože potom by vás bylo už asi moc. Hráči se rozdělí do týmů po dvou. Hra má 3 kola a v každém kole jeden zástupce týmu za úkol, aby jeho spoluhráč pomocí jeho nápověd uhodnul během 30 sekund co nejvíce známých osobností, jejichž jména jsou na kartách. V prvních kolech hráči popisují, v posledním kole předvádějí pantomimu.

46057983 - cute little ginger kitten wearing warm knitted sweater is playing with pet toy on white carpet

Balíček karet se předává mezi týmy, dokud není vyčerpán. Každé kolo má také specifická pravidla pro nápovědy. Nemusí se samozřejmě jednat pouze o známé osobnosti, ale například i o filmy, nebo je udělaná verze i pro nejmenší. Já osobně mám nejraději filmovou verzi, protože tam máte trochu větší pravděpodobnost, že váš protivník jej bude znát, protože když se slavných osobnostech narazíte snad na všechny sportovce, co existují, tak potom už musíte opravdu hodně improvizovat, pokud tedy nejste vášnivým fanouškem sportu. Jedna partie vám může zabrat půl hodiny až hodinu.

Hra přitom slibuje mnoho hodin zábavy. Pro každou partii použijete jiný výběr karet. Jen tak se tedy neohrají. Vždy ale záleží na hráčích, kteří se sejdou, jakou hře vtisknou atmosféru. Hra se dobře hodí i na cesty. Time’s up! je společenská hra vhodná na různorodá setkání s přáteli  a opravdu vám připraví hodiny skvělé kolektivní zábavy. Jen si dávejte pozor, abyste u předváděcích kreací nebyli moc blízko něčeho, co se dá shodit, nebo rozbít. Kamarádka jednou předváděla Sáblíkovou, a tak se do toho opřela, že červené víno skončilo na koberci. Naštěstí nám to vyčistili lidi z A SERVIS LIPKA, s.r.o.strojové čištění koberců Praha.

 


TAG